"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

08 март 2020

ВМРО - кучетата на Бойко, които бяха насъскани срещу медсестрите

Тази събота няколко медицински сестри отчаяни от мизерията предприеха крайна форма на протест. Те се барикадираха в парламента. Това е "крайна форма" за българските условия, в други страни под това понятие ще се разбира направо да запалят "народното" събрание, но каквото такова - един ден и в България ще се зароди радикална съпротива.

Всякакви политици, включително и фашистите от ВМРО се нахвърлиха като чакали срещу медицинските сестри. Акцията им била политическа, а не в резултат от отчаянието им. Било ПР ход. Не ви ли е срам бе, копелета от ВМРО! Точно вие, които чакате някаде някой циганин да направи нещо, за да тичате да правите представление! Вие сте най-големите ПР-палячовци! Умирайте в мъки, бе!

http://vevesti.bg/234657/vmro-za-barikadiralite-se-medsestri-tova-e-piar-aktsia/

Няма коментари:

Публикуване на коментар