"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

22 септември 2010

Запалиха магазин на лидера на „Атака” в Бургас

Магазин, собственост на общинския съветник и лидер на „Атака" в Бургас Димо Груев е бил подпален тази нощ, информира burgasinfo.com.

Наемател на търговският обект е 32 годишната Биляна С., уточниха от полицията.

Около 02.40 часа в Първо районно управление „Полиция" Бургас е получено съобщение за горящ магазин, разположен на ул. „Св. Св. Кирил и Методий" 13. Пожарът е бил потушен от два противопожарни автомобила и девет огнеборци.

Установено е, че пожарът е предизвикан след запалване на гума пред витринното стъкло около 02.00 часа през нощта. Не е ясно обаче към кого е насочен палежът - дали към собственика или към наемателя на търговския обект. От огънят е изгорял част от инвентара на магазина за дрехи. Причината за възникването на пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Първо Районно управление „Полиция" - Бургас.

http://news.ibox.bg/news/id_2053075425

Няма коментари:

Публикуване на коментар