"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

11 юни 2011

Руска анархистка група поема отговорност за нападение над пътни полицаи извършено през 2010

Рано сутринта на 7 юли 2010 експлозивно устройство бе активирано близо до пост на пътната полиция южно от Москва. Това бе извършено от анархисти...

Защо пътната полиция? - някой може да попита, като си мисли, че пътната полиция не бие хора, не измъчва арестувани, не нахлува в нашите домове...Но това вярно ли е? В Русия наскоро пътни полицаи пребиха шофьор каращ бременната си жена към болницата, в друг случай пътен полицай застреля тийнейджър и т.н. и т.н. Пътната полиция е една от най-мразените в Русия и една от най-корумпираните. Така че ние извършихме малко отмъщение с балон с 27 литра бензин, който запалихме.

Никой не бе ранен, макар че имаше шанс да пострада един полицай който реши да гаси огъня преди да е избухнал балона. Ние избрахме внимателно мястото така, че никой обикновен човек да не пострада.

Нека ги накараме да платят! Нека създадем справедлив свят! Наши подтиснати сестри и братя присъединете се към борбата за свобода!

http://blackblocg.info/direct-actions/123-podryv-anarkhistami-posta-dps-na-22-km-mkad-070611

КОМЕНТАР: На горният линк има и видео. Интересното е на 1:10 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар