"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

25 юли 2010

Атака над клона на Royal Bank of Canada в град Guelph

Вечерта на 21 юли 2010, банкоматите на Royal Bank of Canada (RBC) в град Guelph са били изпочупени, а слотовете им за пари запълнени с лепило.

RBC е банката която финансира разработването на нефтените пясъци на Канада (индустрия увреждаща природата). Освен това финансират и строежа на Toronto South Detention Center - затвор с максимална степен на сигурност и 1650 легла.

Това действие е в солидарност с приятелите и другарите намиращи се под домашен арест, изправени пред съда, имащи проблеми с полицията.

Солидарност с Nikos Maziotis, който в момента е обявил гладна стачка, и с Panagiota Roupa намираща се в затвора по времето когато трябва да роди.

Солидарност с Западния бряг за това, че мразят ченгетата и за това че го показват...

FTP!

http://sysiphus-angrynewsfromaroundtheworld.blogspot.com/2010/07/guelph-royal-bank-of-canada-smashed-up.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар