"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

07 август 2010

Германски ALF-активисти подпалват ферма за животни



Индустриална ферма в била подпалена в Германия седмица преди да почне да изпълнява търговска дейност като изпраща животни в най-голямата кланица в страната. Щетите се оценяват на 1 милион долара. Подпалвачите са написали следното комюнике:

"Ние искаме да използваме тази възможност за да посочим, че отхвърляме сравнението между животните и жертвите на нацизма. Причините и ефектите от различните форми на доминация са комплексни и се различават по много точки. Борбата срещу подтисничеството е част от битката срещу видовизма, капитализма, расизма, сексизма, анти-семитизма и т.н. Ние окуражаваме всеки да се бори по техния собствен начин, за освобождаване на всички индивиди от всички форми на тирания"


http://earthfirstnews.wordpress.com/2010/08/06/damn-germany-and-more/

Няма коментари:

Публикуване на коментар