"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

30 ноември 2010

Оценка на ситуацията - Ноември 2010

Каква прекрасна късна есен. Меко време, бунтове, недоволство срещу управляващите. От анти-ядрените протести в Германия, през гръцките колети-бомби, до английските бунтуващи се студенти, както и на много други места по света - наистина на каква прекрасна есен само станахме свидетели. И за финал на добрите новини - Алфредо Бонано беше освободен!

Миналия месец се оплаквах, че няма радикален хостинг за блогове. Е, все още няма. Но намерих този сайт:

http://lefthost.info/

Както те сами се определят - "Free Leftist Hosting". За блогове на става, защото не допускат изпълнението на скриптове, само чист HTML, но пак е нещо. Засега на този хостинг има качени само три неща:

- Сайта на RAAN (Red & Anarchist Action Network) - група от анархисти и комунисти от САЩ, които отнасят много критики от други анархисти заради идеологическата мешавица.

- История на анархизма в Япония

- Един зин, който дава препоръки как да си направим шит за улични битки с полицията :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар