"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

04 август 2019

HBDH подпалват оръжейна фабрика в Турция!

Определено съм впечатлена от турската революционна група Peoples’ United Revolutionary Movement(HBDH) - Обединено народно революционно движение. Само преди няколко дни писах за това тяхно действие:

Турски радикали палят луксозни яхти в Истанбул и Измир

Освен това изглежда те стоят и зад Peoples’ United Vengeance Militia (HBIM) - Обединена народна милиция за мъст, за които пък писах във връзка с ето това:

Нападения срещу хотели в Измир, Турция

Изглежда тези революционери са направили най-големия си удар до сега, защото са успели да подпалят военна фабрика в град Коня. Това се е случило на 30 юли. Ердоган трябва да е бесен!

https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/08/03/konya-turkey-hbdh-revenge-militia-attack-a-weapons-factory-in-beysehir-district/


Няма коментари:

Публикуване на коментар