"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

14 юни 2010

Палеж срещу писта за надбягвания с кучета (Чили)

Докато хиляди хора гледат отчуждаващото световно първенство по футбол, както и разни други глупости, ние с убеденост и омраза в нашите сърца, решихме да атакуваме виновните за експлоатацията във всичките и форми. С огнени действия и хиляди причини да искаме да унищожим системата базирана на човешкото и животинското страдание.

Около 22 часа на 10 юни, ние подпалихме пистата в Renca, където хрътки са принудени на сила да бягат за да могат безскрупулни хора да се забавляват и да правят мръсни залагания. Това действие е отмъщение за всички арестувани и експлоатирани братя по света и е предупреждение срещу властниците, включително кметицата на този град.

Нека да спрат с тези практики, защото скоро ние ще сме много повече с всичката омраза в света и без страх ще нахлуем в тения живот, ще нарушим спокойствието за да сложим край на кървавия социален мир, защото ние сме анти-властници, които не работят за техните компании, не купуват техните закони, нито "обожават" техния публичен транспорт, ние не вярваме в техните лъжи, нито празнуваме "патриотичните футболни" фестивали.


http://sysiphus-angrynewsfromaroundtheworld.blogspot.com/2010/06/santiago-chile-arsonist-attack-against.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар