"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

07 септември 2019

Мъж заплаши с нож служители, за да не му спрат тока

63-годишен мъж от село Джулюница, Велико Търново е заплашил с нож служители на енергоразпределително дружесто дошли, за да му спрат тока. Това се е случило на 3 септември. Мъжът за жалост е задържан от полицията, а кръвопийците са си свършили работата.

https://dariknews.bg/regioni/veliko-tyrnovo/myzh-zaplashi-s-ubijstvo-sluzhiteli-za-da-ne-mu-sprat-toka-2185692

Помните ли протестите от зимата на 2013-та, когато народът се надигна срещу енергоразпределителните дружества? Тогава изглеждаше, че още малко и ще унищожим тази прогнила система изпиваща кръвта на народа. Защо днес хората не протестират, къде е онази енергия от онова време? А, протестират...за измислени каузи. Срещу Истанбулската конвенция и стратегията за детето. Дори и днес някакви идиоти правят протест пред норвежкото посолство. Бойко и монополистите потриват доволно ръце. Залъгаха простия българин да се бори с вятърни мелници, а те необезпокоявано да продъжават да крадат и смучат. Сърдете се после на себе си за положението!

Няма коментари:

Публикуване на коментар