"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

03 януари 2010

Как някои празнуваха в Испания

КОМЕНТАР: Тези три комюникета са пристигнали по имейл независимо едно от друго. Някои неща в тях ме карат да се усмихвам, но като цяло разбирам, че "хулиганите" са си прекарали добре.

Две полицейски станции атакувани в Santiago de Compostela в новогодишната нощ

В навечерието на нова година, ние атакувахме две полицейски станции в Santiago de Compostela като специален начин да посрещнем новата година. Ние хвърлихме бомби по бус и кола в местния участък (до Plaza del Obradoiro) и поставихме друга бомба до станцията на Rúa Pitelos.

Мъст за Тамара, мъст за анархистките затворници на гладна стачка (Габриел, Марко и т.н.), мъст за арестите на нашите другари в Гърция, отмъщение заради отмъщението...защо не ? Изглежда колите са доста повредени, но за жалост лошото време попречи те да са напълно изгорени.

Ние губим нашия страх.

Отмъщение в центъра на Мадрид

31 декември 2009, 10 минути преди нова година, ние поставихме запалително устройство на Plaza de La Remonta до полицейската станция.

Атаката беше специално насочена срещу репресивните органи на държавата, които за последните няколко месеца увеличиха репресиите си.

Устройството беше поставено като предупреждение.

Репресиите означават атака!

НЕКА ДА УНИЩОЖИМ ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧВАЙКИ С НЕЙНИТЕ ПАЗИТЕЛИ.

Полицейски синдикат атакуван в Барселона

Ние започваме годината по най-добрия възможен начин с атака срещу полицейския синдикат в Calle Bruc в центъра на Барселона. Запалително устройство нанесе щети на входа на сградата.

С това действие, ние поздравяваме всички другари затворници и всички които се борят с капитала.

Нека "празненството" продължи.


http://thisisourjob.wordpress.com/2010/01/02/new-years-vengeance-in-compostela-barcelona-and-madrid/

Няма коментари:

Публикуване на коментар