"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

29 декември 2009

Отново бомба пред банка в Чили

В нощта на 24 декември 2009 експлозивно устройство се е взривило пред клона на Banco Santander в Сантандер. Експлозията е счупила стъклата на банката и е повредила покрива.

http://thisisourjob.wordpress.com/2009/12/27/bombing-at-banco-santander-in-santiago-chile/

Има и продължение...

26 декември 2009, получено по имейл:

Тази нощ поздравихме Banco Santander - още един от партньорите в консумеризма и мизерията, желаем им най-катастрофалната 2010.

Весела Коледа, Буржоа!!!!!!

Мъст за нашите другари в затвора в тази социална война, която е единствено забележима за тези които се определят като бойци срещу всекидневието, срещу съществуващото, без да забравят и за една секунда как сме обградени от врага. Съпричастност със тези които чувстват суровостта на репресиите. Поздрави на Gabriel, Pablo, Matias, Marco, Marcelo, Esteban, Axel, Flora, Marcelo, Fredy, Cristian, Zisarro, Cejita и всички затворници по света, които ограничени от затвора, продължават постоянната борба със всичко което мирише на власт.

За унищожение на властта и цялото институционално общество, огън за държавата, затворите и тъмничарите!

Докато има мизерия, ще има бунт!

http://thisisourjob.wordpress.com/2009/12/27/bombing-claimed-seasons-greetings-banco-santander/

Няма коментари:

Публикуване на коментар