"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

15 март 2010

Жена обра банка в Плевен

Жена на възраст между 35 и 40 години е обрала клон на "Прокредитбанк" в Плевен. Това съобщиха от полицията. Според тримата банкови служители, които не са успели да реагират, жената е била с шал около главата и с тъмни очила. Заплашила ги е с пистолет и поискала наличната сума в касата, която била около 20 хиляди лева.

Полицията издирва извършителката.

http://news.ibox.bg/news/id_1359528206

КОМЕНТАР: Мислех си, че това тук ще е изолиран случай. Дали извършителката на двата обира е една и съща ? Кой знае...

3 коментара:

  1. Анонимен15 март, 2010 22:30

    Това ми звучи все едно някой да влезе в банка и да заяви, че в гащите си има пищов... и да всее такъв страх, че трите служителки да забравят де им се намира паник бутона, а полицията да получи сигнала по телефона - не на нас тия! Тази играе с човек вътре! Никой няма да си сложи главата в торбата тъй лесно и необмислено, ако не е заложил на сигурно... Ако там е имало охрана и ако той не е в комбина с нея да я е напълнил с олово!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17 март, 2010 21:54

    Всички са големи експерти! Явно разбират повече от обири на банки, отколкото самите обирджии.

    ОтговорИзтриване
  3. аз подкрепям тази жена докато държавата легално граби народа то и народа ще граби държавата и ще се радвам народа да стане по смел за правата си

    ОтговорИзтриване