"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

02 април 2011

Банка в Индонезия нападната от анархисти

Макасар, Индонезия, 25 март. Bank Central Asia е била нападната през нощта с коктейли "Молотов". Наоколо са били разпръснати листовки със следния текст:

"Държавата, армията и полицията, както и банките са истинските терористи.

PT Indomining (Bima) извършват брутални репресии срещу местните общности, Jogja International Mangasa искат да се отърват от 30 хиляди фермери в Kulon Progo. Фермерите в Takalar са заплашени с това, че ще загубят земята си. Всичко това се прави брутално, включително със стрелба, терор, сексуален тормоз и други подобни - неща за които не чуваме в медиите.

Не е изненада, след като всички компании-бюрократи-капиталисти се интересуват единствено от това да напълнят джобовете си!

Нашата атака срещу банката е важна, защото тя винаги се включва във финансирането на добиването на природни богатства и подтискането на хората за сметка на капитала! Нашата цел не е да нараним някого, унищожаването на собственост не е насилие! Няма прошка за подтисниците! Никаква милост за държавата и капитализма!

God is Dead Insurrectionary Front"

http://www.anarchistnews.org/?q=node/14303

Няма коментари:

Публикуване на коментар