"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

04 април 2011

Нападение в Лондон в солидарност с протестите в Бахрейн

Комюнике:

"Миналата нощ (изглежда става въпрос за 25 март), активисти нападнаха офисите на мултинационалната банка за инвестиции First London Securities, чупейки част от прозорците.

Целта е избрана заради закупуването на скоро от банката на Bahrain Capital International. Тя бе нападната от обикновени хора от Великобритания в солидарност с борбата на хората на Бахрейн за социална и икономическа справедливост и свобода от тяхната подтисническа монархия подкрепена от Саудитска Арабия.

Ние сме отвратени от бруталните репресии срещу протестиращите, и най-вече от нападенията на болници и медицински работници. Ако продължаваме да виждаме такива неща, ние ще отговорим с безкомпромисна кампания срещу инвестиционните компании в Бахрейн и Саудитска Арабия"


http://actforfreedomnow.blogspot.com/2011/03/first-london-securities-attacked-in.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар