"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

20 септември 2009

Атака срещу колата на депутат от Атака

КОМЕНТАР: Тази сутрин бях приятно изненадана. Отварям Индимедия и какво да видя - изявление на група стихийни анархисти (колко готино звучи само - "стихийни"), които обявяват, че са причинили известно неудобство на един "народен представител"(!?) от фашизоидната партия "Атака". Тук публикувам изявлението на тези активисти. Освен това се сетих, че група хакери беше подменила преди време една снимка във форума на Атака. Снимката си казва точно и ясно какъв всъщност е Воленчо. Проверих, снимката все още си седи там. Давам връзка към темата в атакисткия форум. Ако междувременно я махнат, може да видите скрийншотове от хакерското дело във форума на Анархосъпротива.

"Преди няколко дни нашата група от стихийни анархисти надркаска колата на един депутат от Атака в София. Надраскахме няколко А-та в кръгче, но за жалост не си бяхме взели камера, за да заснемем ситуацията. Все пак ни се иска да споделим и с други хора. Важно е да се знае, че може да се оказва съпротива с най-елементарни, подръчни средства, Можем да покажем, че фашизоидите сеещи омраза в общоността ни няма да останат безнаказани. Атака и всички други крайно десни изроди се опитват да ни настроят един против друг, да ни накарат да мразим нашите съседи. Много хора не виждат Атака като фашистка партия, защото мислят, че фашисти са само футболните хулигани на Расате. Но истинските идеолози на фашистите са маскираните в костюми бандити от Атака и подобни анти-човешки организации. Скрити зад парите и властта си те сеят омраза сред общността ни. Но вече не са в безопасност.

За пълно и окончателно освобождение!!! "

http://bulgaria.indymedia.org/article/35579

Хак във форума на Атака:

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,16583.0.html

1 коментар:

  1. Може би радостта ми е била прибързана. В статията в Индимедия се появиха коментари, че това всъщност е правокация. Не ми е съвсем ясно какво евентуално биха целяли с такава правокация, но съмнението се загнезди в мен.

    Другия вариант за коментарите (някои от които доста злобни и подигравателни) е че коментиращите упорито отказват да повярват, че някой друг освен тях може да се нарича "анархист" в България.

    И в двата случая (истинска правокация или предубедени коментари) движението губи.

    ОтговорИзтриване