"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

07 август 2009

10 зайци освободени в Испания


"На 24 юли 2009 ние освободихме 10 зайци от ферма близо до Билбао. Там животните чакаха наблъскани в клетки своята смърт за да станат продукти в хранителната индустрия.

Всеки който води живот, в който не е напълно отречено ползването на продукти от животински произход е отговорен за експлоатацията на животните. За да не бъдем част от тази кървава индустрия, е необходимо като първа стъпка да започнем да водим живот, който отрича видизма и не използва продукти получени от животни.

Този действия може да изглеждат "незначителни" за някои хора. За тях няма нужда да посочваме, че това са 10 индивида, които чувстват, които са спасени от клетките и екзекуторите.

Всяко действие има въздействие - всеки спасен живот е победа.

Станете вегани!"

http://news.infoshop.org/article.php?story=20090803181455551

Няма коментари:

Публикуване на коментар