"Докато има бедни и богати, управляващи и управлявани, няма да има мир, нито мирът ще бъде желан, защото такъв мир ще бъде основан на политическо, икономическо и социално неравенство за милиони човешки същества, които страдат от глад, безчинства, затвор и смърт, докато малко малцинство се наслаждава на всякакви видове удоволствия и свободата да не правят нищо"

Рикардо Флорес Магон, 1911

03 юли 2009

Kitty Styles препоръчва...№ 001 "Китови войни"


Изгледах първият епизод от "Китови войни" (Whale wars), хареса ми и реших да започна една постоянна рубрика в блога - "Kitty Styles препоръчва..."

В дадения торент има 7 епизода от първия сезон на тази документална поредица. Няма субтитри на български. Разказва се за един пич, който на времето е основал Green Peace, но после е бил изритан от там заради радикалните си тактики. Той основава собствена организация и буквално влиза в бой с японската китоловна флотилия. На това му викам direct action. Този филм се явява доста радикален за Animal Planet и се чудя как са го излъчили. Дано каузата за която се борят тези хора придобие повече популярност и...а, да - fuck Green Peace!

Торент за сваляне

Няма коментари:

Публикуване на коментар